EssaysForStudent.com - Free Essays, Term Papers & Book Notes
Search

Het Klimaat

By:   •  Essay  •  286 Words  •  December 30, 2009  •  736 Views

Page 1 of 2

Join now to read essay Het Klimaat

Jack Hall is een klimatoloog die tijdens een lezing zijn bezorgdheid uitspreekt over een dreigende verandering van klimaat. Hij doelt hiermee niet op een geleidelijke verandering, maar een zeer drastische. In de geschiedenis is zo'n wijziging ййn keer eerder voorgekomen en dat had toen een ijstijd tot gevolg. Er is maar ййn aanwezige die hem serieus neemt en dat is Terry Raspon. Rapson is ook veel met het klimaat bezig en heeft ook diverse artikelen hierover geschreven. Raspon is samen met een team van nog twee anderen constant bezig met het bijhouden van wijzigingen in temperatuur en dat soort zaken.

Het is dan ook het team van Rapson die ontdekt dat er iets gaande is wat wel eens overeen zou kunnen komen met de theorieлn van Hall. Op diverse plaatsen beginnen grote temperatuurverschillen op te treden en Rapson neemt contact op met Hall hierover.

Hall neemt op zijn beurt contact op met Vice President Becker, deze was ook aanwezig op de lezing en was toen nogal skeptisch. Ook nu wimpelt hij de heren af en doet

Continue for 1 more page »  •  Join now to read essay Het Klimaat and other term papers or research documents
Download as (for upgraded members)
txt
pdf