EssaysForStudent.com - Free Essays, Term Papers & Book Notes
Search

Business Project

By:   •  Essay  •  278 Words  •  May 16, 2010  •  949 Views

Page 1 of 2

Business Project

Fit,

In dit gedeelte bekijken we de fit tussen de vereiste flexibiliteit en de huidige flexibiliteit. Hieruit kan geconcludeerd worden welke flexibiliteits strategie er kan worden aanbeveelt voor Mavim BV.

Als eerst bekijken we de uitslag van de mevrouw Grabijn. De uitslag van haar QSF toont ons, dat de kwalificatie voor de fit als "voldoende"kan worden omschreven en de performance met een resultaat van -0.2 als laag. Dit betekent dat wanneer wij deze gegevens combineren. Wij Mavim kunnen adviseren om een "Performance focus" flexibiliteits strategie aan te houden. Welke inhoud dat de huidige fit met de omgeving beter moet worden benut, om zo het resultaat te verbeteren. Hierbij moet men denken aan het strategisch gebruik van deze flexibiliteit in de strijd met de concurrenten.

Vervolgens kijken wij naar de uitkomsten van de QSF van de heer Vendel. Deze toonde een kwalificatie van "voldoende"bij de fit en, met een uitkomst van -1.8, bij performance de kwalificatie "zeer laag". Dit betekend dat uit deze uitslag de Performance focus strategie

Continue for 1 more page »  •  Join now to read essay Business Project
Download as (for upgraded members)
txt
pdf