EssaysForStudent.com - Free Essays, Term Papers & Book Notes
Search

Da Vinci Mysteriet

By:   •  Essay  •  421 Words  •  May 15, 2010  •  888 Views

Page 1 of 2

Da Vinci Mysteriet

Forside.

a) Bogens titel: Da Vinci Mysteriet

b) Forfatternavn: Dan Brown

c) Forlag: WS Bookwell AB

d) Udgivelsesеr: 2004

Resumй.

Under en konference i Paris bliver en amerikansk symbolforsker, Robert Langdon, ringet op midt om natten pе sit hotelvжrelse. Museumsdirektшren pе Louvre er fundet myrdet inde pе museet, og pе gulvet ved siden af ham er der skrevet en mystisk, kodet meddelelse.

Langdon fеr fшlgeskab af den franske kryptograf Sophie Neveu og sammen hvirvles de ind i en hжsblжsende jagt, hvor det efterhеnden gеr op for dem at de er oppe mod en meget magtfuld mod-stander. Hvis ikke de kan gennemskue det net af mystiske meddelelser der dukker op, vil morderen gе fri, plus at en жldgammel sandhed vil vжre tabt for evigt. Langdon og Neveu har opdaget at mange af de mystiske meddelelser har forbindelse til Da Vincis vжrker, der er fyldt med hentydnin-ger til en af de stшrste hemmeligheder gennem tiderne. Den Hellige Gral.

Der udspiller sig en lang uafbrudt jagt efter hemmeligheden. Modstanderne er konstant i hжlene pе Langdon og Neveu, som ogsе konstant er lige pе kanten til at opklare det store mysterium. De fin-der ud af den virkelige historie om Neveuґs familie og deres historie. De finder ogsе ud af hvor Gralen befinder sig, men beslutter sig for ikke at offentliggшre hemmeligheden.

Tiden.

A) Selve historien udspiller sig pе ca. to dшgn. Den starter en aftenen i Paris og fortsжtter om morgenen i London et dшgn indtil nжste morgen hvor Biskop Aringarosa ser solens mor-genstrеler. Sе flytter historien til Skotland hvor Neveu sent pе eftermiddagen finder sin familie.

B) Handlingen foregеr lidt efter еr 2000 da der var rygter om at i еrtusindeskiftet skulle hemmeligheden afslшres men det blev den ikke.

Continue for 1 more page »  •  Join now to read essay Da Vinci Mysteriet
Download as (for upgraded members)
txt
pdf