EssaysForStudent.com - Free Essays, Term Papers & Book Notes
Search

Wright Brothers

By:   •  Essay  •  1,932 Words  •  May 8, 2010  •  1,579 Views

Page 1 of 8

Wright Brothers

Bröderna Wright

De första flygpionjärerna som utförde den första flygningen med en motor som kraftkälla.

Wilbur var den äldre av de två bröderna med fyra år. Wilbur föddes 1867 på en gård nära Millville, Indiana och Orville föddes 1871 nära Dayton, Indiana. Som unga, Wilbur och Orville såg till sin mamma för mekaniska kunnande och sin pappa för intellektuell utmaning. Milton, sin fader, förde dem olika souvenirer och saker han fann under sina resor till kyrkan. En sådan fasad, en leksak helikopter-liknande topp, som utlöstes pojkarnas intresse av att flyga. I skolan, utmärkte Wilbur, och skulle ha examen från high school om hans familj inte hade flyttat under hans sista år. En skating olycka och hans mammas sjukdom och senare död hindrade honom från att gå på college. Orville var en vanlig student, känd för sin busig beteende. Han slutade skolan innan hans sista år att starta ett tryckeri. De båda bröderna var mycket intellektuell och smart, men båda gjorde aldrig få sina high school diplom. Det går bara att visa att även två av de bästa hjärnorna i vår historia inte behövt gå på college eller ens avsluta high school för att bli de stora sinnen.

Första gången Wilbur och Orville benämnt sig själva "The Wright Brothers" var när de startade sitt eget företag som utför tryckningen i åldrarna 22 och 18. Använda en skadad gravinskrift och vagn delar byggde de en press och tryckt ströjobb samt deras egen tidning. 1892 köpte bröderna cyklar. De började reparera cyklar för vänner, sedan startat eget reparationsverksamhet. De öppnade en cykelaffär 1893 och tre år senare, gjorde sina egna cyklar kallade Van Cleves och St Clairs. Även nursing Orville, som var sjuk i tyfus 1896, läs Wilbur om dödsfallet av en berömd tysk segelflygare. Nyheten fick honom att intressera sig flyga. Den 30 maj 1899, skrev han till Smithsonian Institution för information om flygteknisk forskning. Inom några månader efter att skriva till Smithsonian, Wilbur hade läst allt som skrevs om att flyga. Han definierade då delar av en flygmaskin: vingar att lyfta, en strömkälla för framdrivning, och ett system för kontroll. Av alla de tidiga flygare, erkänt Wilbur ensam behovet av att kontrollera en flygmaskin i sina tre axlar i rörelse: pitch, roll och gir. Hans lösning på problemet med kontrollen var "vinge warping." Han kom med det revolutionerande systemet genom att vrida en tom låda cykel rör med ändarna bort. Twisting ytan av varje "vinge" ändrat sin position i förhållande till mötande vind. Sådana förändringar i position skulle resultera i förändringar i riktning mot flygningen. Wilbur testade sin teori med en liten drake, och det fungerade.

I augusti 1900 byggdes Wilbur hans första segelflygplan. Han kontaktade sedan US Weather Bureau för information om blåsiga regioner i landet. Granska listan, valde han en avlägsen sandfält utanför North Carolina heter Kitty Hawk, där vinden genomsnitt 13 mph Han och Orville färdades sedan till Kitty Hawk där de testat 1900 segelflygplan. Följande år, testade de en ny och förbättrad segelflygplan med en 22 meters vingspann. Ett nedslående resultat av 1901 segelflygplan föranlett Wright brothers att bygga en vindtunnel för att testa effektiviteten av olika Wing former. Använda resultaten av experimenten vindtunneln, konstruerade de sitt 1902 segelflygplan. Testa det vid Kitty Hawk i oktober mötte de med framgång, gled rekord 620 meter. Återigen återvände de till Dayton och började arbeta med att utveckla en propeller och en motor för nästa ansträngning, en flygmaskin.

Omedelbart efter återkomsten till Dayton, skrev de till ett antal bil-och byggare motor, med angivande av syfte som de önskade en motor, och frågade om de kunde tillhandahålla ett system som kan utveckla åtta-broms hästkrafter, med en vikt komplett högst 200 pounds. De flesta av företagen svarade att de var för upptagna med sin vanliga verksamhet för att genomföra byggandet av en sådan motor för dem, men ett företag svarade att de hade motorerna uppskattas till 8 hk Enligt det franska systemet klassificeringar, som vägde bara 135 pounds, och att om bröderna trodde denna motor skulle utveckla tillräckligt med ström för vårt syfte, skulle de gärna sälja dem en. Efter en granskning av uppgifterna i denna motor, där de lärt sig att det endast hade en encylindrig på 4 tum bar och 5 tum stroke, var de rädda att det var mycket överskattat. Om inte motorn skulle utveckla ett komplett 8 SERVOBROMS häst, skulle det vara meningslöst för vårt syfte. Till slut bestämde sig för att bygga motorn själva. De uppskattade att de kunde göra ett av fyra cylindrar med 4 tums bar och 4 tum stroke, väger tvåhundra pounds, inklusive alla tillbehör.

Continue for 7 more pages »  •  Join now to read essay Wright Brothers
Download as (for upgraded members)
txt
pdf